Huisregels

Wij zijn heel blij dat u heeft gekozen voor onze praktijk. Om de  behandeling voor uw kind, uzelf en ons zo fijn mogelijk te maken hebben we een aantal regels bedacht. Deze regels vindt u hier onder.

Heeft u vragen? Bel of e-mail ons gerust.

 

Schoenen uit

Wij houden ons ‘Heldenhuis’ graag netjes en schoon. Alle kinderen mogen hun schoenen in de hal uitdoen en in het schoenenrek zetten. Ouders/verzorgers vragen we om de voeten goed te vegen.

 

Op tijd

Wij werken graag op tijd, dit kan alleen als jullie vijf minuten voor de afspraak aanwezig zijn.

 

Gepoetste tanden

Het is belangrijk dat de tanden van uw kind gepoetst zijn voor de behandeling.

 

Begeleiding

Om genoeg rust en ruimte te hebben in de praktijk, willen we u vragen om met één begeleider te komen. Gelieve ook geen broertjes en zusjes mee te nemen.

Mocht dit voor u problemen geven, neem dan contact met ons op.

 

Afwezig

Tot 48 voor de afspraak kunt u deze annuleren of verzetten (het weekend wordt niet meegerekend). Na die tijd wordt de afspraak als niet nagekomen gerekend. Voor de afspraak ontvangt u een herinnering per e-mail. Dit is een service en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Ziek melden

Indien uw kind ziek is, dient dit aan het begin van de dag gemeld te worden. Bij voorkeur ontvangen wij de ziekmelding per e-mail voor 08.00u. Kinderen kunnen buikpijn/hoofdpijn hebben of misselijk zijn van de stress voor een tandartsbezoek. In dit geval is het raadzaam om wel met uw kind langs te komen.

 

Herhaaldelijk verzuim

Na de tweede niet nagekomen afspraak wordt uw kind bij ons uitgeschreven en verwijzen wij uw kind terug naar de huistandarts. Wij zullen de huistandarts hiervan om de hoogte brengen. Dit geldt ook bij het niet betalen van een rekening. Indien er (ook door ziekte) regelmatig afmeldingen zijn, behouden wij het recht u terug te verwijzen. Indien wij het vermoeden krijgen van zorgonthouding aan uw kind, zijn wij verplicht melding te maken bij Veilig Thuis.

 

Niet-roken, geen eten/drinken  en huisdieren

Het is in onze praktijk (en in de wachtkamer)niet toegestaan om te roken en te eten/drinken. Ook het roken voor de entree en het weggooien van peuken stellen wij niet op prijs, houd de straat alstublieft schoon en netjes.

Huisdieren meebrengen is niet toegestaan, maar we maken een uitzondering voor officiële hulphonden.

 

Telefoongebruik

Wil u uw telefoon op stil zetten? Bellen in onze praktijk wordt door ons en onze gasten als hinderlijk ervaren. Indien u toch dringend moet bellen, verzoeken wij u , dit buiten te doen. Wilt u in de behandelkamer uw telefoon opbergen? Zo kunt u alle aandacht aan uw kind geven.

 

Foto’s en video’s

Wilt u een foto of video maken van uw kind? Dit mag alleen na vooraf overleg met alle aanwezigen in de ruimte. het is te allen tijde verboden om foto- of filmmateriaal van personeel van Nieuwe Helden op het internet te plaatsen (bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Tik Tok etc.)